Известие

Collapse
No announcement yet.

масло на 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
    Добри е колега в сф ми искат 55 - до 65 питах в три сирвиза но мисля че по толкова върви масло и филтер
    еми по горе колегат каза че излизало 100лв аз питах за маслото което препорача (2л-26лв и 8лв-филтара) казаха че има и наливно пак селена по 19лв и сега се чудя какво да зема наливно или бутилирано
    ALFA ROMEO 33 1,4ie-бивша

Comment

колеги днес сложих масло на 33ската на пръчката сичко е точно но но алфа контрола свети че няма маслол дайте съвет
      Изхвърли контрола !
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от crazysex6008 Покажи съобщение
        еми по горе колегат каза че излизало 100лв аз питах за маслото което препорача (2л-26лв и 8лв-филтара) казаха че има и наливно пак селена по 19лв и сега се чудя какво да зема наливно или бутилирано
        Днес точно това проверих селения голд е 13 лева за литър а другата селения с логото но алфа е по скъпа . Някой знае ли каде да намеря капачка за масло

Comment

Днес точно това проверих селения голд е 13 лева за литър а другата селения с логото но алфа е по скъпа . Някой знае ли каде да намеря капачка за масло
          Пиши ЛС на колегата YAVOR4O.Той ще ти помогне за капачката!
          sigpic
          Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
          BMW E30
          BMW E36

Comment

тая трябва да е същата
            http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
            точка

Comment

Здравеите
              Last edited by TishO; d.m.y г., 21:57.
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Здравеите колеги.Видях че тука за масло си говорите и искам само да задам един вапрос. Днеска си смених маслото и ми препуръчаха това което е по долу на снимката та се чудя много ли сам се минал защото дадох 60кинта за него.А от магазина ми казаха че за 20 годишна алфа е идеално.И така моля за някои съвет защото утре към 5 часа тръгвам за Пловдив и да знам ако е гадно маслото да го сменям ли или ??? мерси предварително и се извиняжам на колегата че ползвах неговата тема . Маслото е ESSO 10W40 Click image for larger version

Name:	05032009(005).jpg
Views:	1
Size:	92.4 Килобайта
ID:	2253733
                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Ессо е добро масло...60лв. за 5литра също са добра цена... Карай и не се притеснявай
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                    Ессо е добро масло...60лв. за 5литра също са добра цена... Карай и не се притеснявай
                    Мерси за приятния отговор колека всичко наи !!!!

Comment

Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
                      Мерси за приятния отговор колека всичко наи !!!!
                      Не търси приятните,а неприятните отговори.Те ще ти дадат повече правилни отговори.В случая отговора е и правилен и приятен за тебе,но внимавай.Пак един съвет-слушай и колегите,които те ругаят.Те ще са ти първите приятели
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз лично препоръчвам изрично 20 К на Алфа и нищо но-надолу от това масло. Това, че колата е ефтина, не значи, че трябва да и се слага ефтино масло. През всички тия години с боксерите само си затвърдих мнението: ако не искаш да си в бокса за ремонт, сипвай хубаво масло. С 2 думи-боксера е изключително капризен на масло.
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Така е...хубаво е след 5-6хил км да го смениш с по-добро масълце Така ще е най-добре за колата Но ессо 10w/40 в никакъв случай не е лошо масло
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

През последните 2 години карам с такова масло ESSO 10W/40 и мога да кажа че съм мног доволен . Много пъти съм се замислял дали да не мина на AGIP каквото се препоръчва от производителя ама форумния доставчик ми идва малко далече в София .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Всъщност ЕSSО е много добро масло.То е стара марка и покрива основните изисквания.Има много масла,които са добри за нашите таратайки,но както каза колегата по горе,те са капризни на маслата.За това и старите динозаври ръмжиме да си слагате проверените масла.Това , обаче не означава,че сме коне с капаци.Все пак в БГ много малко хора слагат Аджипт,а то е също едно от маслата препоръчвани от Фиат.За нашите е Аджипт 10-50 от всичките модификации.Тия за печките,са си само за печките.На бензина слагаме останалите.
                              Last edited by mordohy; d.m.y г., 01:00. Основание: Узо Пломарио в неразумно количество

Comment

И аз съм съгласен че АГИП е наи доброто масло за алфите.Днес се върнах от Пловдив безавариино.Така че масалцето си го бива .Само че преди да сменя маслото почна да чука нещо или повдигачи или клапани и си мислех че като сменя маслото ще спре обаче не спря някаква идея колеги.

PS.благодаря за коментарите на колегите и се извинявам на колегата че пак ползвам форума му за лични цели.Още веднаш благодаря.

Comment

Working...
                                X